HTML

Itt a piros!

Pénzügyi szolgáltatások nélkül nehéz az életünk, pénzügyi szolgáltatásokkal pedig még nehezebb.


Az Itt a piros! megmutatja, hol, melyik termékkel és hogyan trükköznek a bankok, alapkezelők, pénzügyi közvetítők, hogy Neked már ne kelljen a csapdákat keresgélned.


Bűvészkedik a szolgáltatód? Átverésszagot érzel? Írd meg!
ittapiros@gmail.com

Portfolio Blogger

Friss, piros, ropogós

2009.02.02. 18:54 Itt a piros!

Világkörüli hódító útjára indul az Itt a piros!

Fanfár és dobpergés, elindultunk, nem kevésbé nemes célt tűzve ki magunk elé, mint hogy felfedjük azokat a szolgáltatásokat, termékeket a hazai pénzügyi piacokon, amelyek lényegesen kevésbé szolgálják az ügyfelek, azaz a mi érdekünket, mint ahogyan azt a szolgáltatók állítják, legyen szó biztosításokról, befektetési alapokról, nyugdíjpénztárakról, hitelekről vagy akármilyen más pénzügyi szolgáltatásról.

A nyakunkba szakadó perek tömege előtt sietünk leszögezni, hogy nem átverésről, törvénytelen eszközökről beszélünk (ilyenekről természetesen nem tudunk), csupán egyszerű trükközésről, színes-szagos, ámde teljességgel haszontalan, esetenként kifejezetten káros, de a jogszabályok előírásait még éppen teljesítő termékekről. Ilyenből viszont van éppen elég a piacon, lesz témánk tehát bőven.

A szerzők maguk is a kulisszák mögül, de legalábbis a legelső sorból szemlélik a piacok történéseit, és nap mint nap botlanak különféle furcsaságokba. Ezeket reményeink szerint  kíméletlenül tárjuk az olvasók elé - inkognitónkat megőrizve persze. Aztán meglátjuk mi lesz.

 

Szólj hozzá!

Címkék: intro


A bejegyzés trackback címe:

https://ittapiros.blog.hu/api/trackback/id/tr1659049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása